Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Боксьор от Червен бряг със сребро от Държавното първенство за ученици

PostHeaderIcon Боксьор от Червен бряг със сребро от Държавното първенство за ученици

Новини - Бойни спортове
Боксьорът от БК Червен бряг Васил Стефанов се окичи със сребърен медал от втория кръг на Държавното лично-отборно първенство за ученици 13-14 год., което се проведе от 13 до 16 май в Благоевград. Възпитаникът на треньора Дойчин Цанов се качи на ринга в категория до 65 кг. С изявите си Васил доказва добрите възможности за развитието на бокса в Червен бряг. В полуфиналите Стефанов се справи с Марко Равначки от Пирин с 2:1 съдийски гласа, но в мача за златото червенобрежкият боксьор загуби от Джордж Ковачев от Ботев по точки с 0:3. На същото състезание четирима боксьори на БК Спартак (Плевен) се пребориха за призови позиции, като двама от тях спечелиха бронзови медали.

Мариян Маджаров в категория до 46 кг се добра до медал след успех на четвъртфиналите над Йордан Борисов от Ямбол с 2:1, след което отстъпи в полуфиналите от Мустафа Мустафов от Светкавица (Търговище) с 0:3. В категория до 77 кг плевенчанинът Владислав Янков отстрани в четвъртфиналите с технически нокаут в първия рунд Вениамин Кирилов от Лом, но в битката за класиране на финала беше победен от Светозар Николов от Академик с технически нокаут във втория рунд.

Боксьорите на Спартак (Плевен) Тихомир Йонков в категория до 62 кг и Стефан Андреев в категория до 36 кг пък приключиха турнира на пето място в крайното класиране.


Добавено в: Сряда, 27 Май 2015 09:50

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.