Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Луковит и Койнаре приемат най-добрите български бегачи през уикенда

PostHeaderIcon Луковит и Койнаре приемат най-добрите български бегачи през уикенда

Новини - Атлетика

През идния уикенд предстоят два интересни лекоатлетически турнира в региона, които ще се проведат в градовете Луковит и Койнаре. Над 200 атлети от 30 клуба ще се съберат в Луковит за 14-ото издание на мемориала "Веселин Даскалов" в събота (7 май), информират от специализирания лекоатлетически сайт atletikabg.com. Турнирът за бягания на средни разстояния ще стане арена на интересни надпревари, в които ще участват някой от най-добрите ни бегачи. Програмата в Луковит включва стартове на 800 метра при момичетата, девойките и жените, а момчетата, юношите и мъжете ще бягат 1500 метра. За по-малките участници деца от 5 до 11 години ще има състезания от 100 до 400 метра.

При юношите старша възраст Павел Танковски (Спартак Койнаре), който направи силно бягане на турнира "Борис Мулешков" в Панагюрище на 800 метра на 28 април, ще се бори на 1500 метра с домакините от Луковит Данчо Робертов и братята Даниел и Андрей Трифонови.

На 8 май (неделя) от Луковит керванът на бегачите се пренася в Койнаре, където ще се проведе 24-ото издание на мемориала "Митето". Дисциплините отново са от 400 до 1500 метра за различните възрастови групи, като програмата не включва мъже и жени.


Добавено в: Сряда, 04 Май 2016 19:09

Неделя,
 28 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.