Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Виолета Антонова, треньор на Спартак 1996: Ще се опитаме да запазим женския волейбол в Плевен

PostHeaderIcon Виолета Антонова, треньор на Спартак 1996: Ще се опитаме да запазим женския волейбол в Плевен

Новини - Волейбол
Специализираният сайт за волейбол BGvolleyball.com след края на женското първенство на България, в което волейболистките на ЦСКА-Демакс (София) спечелиха шампионската титла, сребърните медали бяха за Левски Волей (София), а бронзът остана за новака Казанлък Волей (Казанлък), се обърна с четири въпроса към старши-треньорите на всички отбори в дамското направление на НВЛ. На тази своеобразна анкета отговори даде и наставникът на плевенския волейболен тим Спартак 1996 - Виолета Антонова. Припомняме, че плевенчанки завършиха на предпоследното седмо място през изминалия сезон 2012/2013 г. Ето какво отговори Антонова на въпросите на BGvolleyball.com.

- Доволни ли сте от постигнатото през сезона?
- Може да се каже, че определено очаквах повече. Но, на фона на състава, комплектован изцяло от девойки, всички контузии, които ни сполетяха и кадрови проблеми - толкова можахме. За съжаление не успяхме да разгърнем всичките си възможности и да покажем най-добрата си игра.

- Имаше ли откритие във вашия отбор през настоящия сезон?
- Да, две състезателки. Това са осмокласничката Стела Горанова и деветокласничката Белослава Гойчева. Смятам, че и двете са перспективни. Като цяло продължаваме да залагаме на момичетата от Спортното училище "Георги Бенковски" в Плевен.

- Коя състезателка от другите тимове ви направи впечатление?
- Да. Гергана Димитрова от ЦСКА-Демакс. Също така много приятно впечатление ми направи съотборничката й и диагонал на "червените" Ралина Дошкова. Това момиче за първи път намира място в женския отбор, но се представи отлично в шампионата. Определено през тази година видях много талантливи момичета, което е добре за българския женски волейбол.

- Как виждате бъдещето на вашия отбор?
- Засега положението е много неясно. Зависи много от бъдещото ни финансово положение. Ще положим максимални усилия да продължим да имаме женски отбор в Плевен.


Добавено в: Неделя, 14 Април 2013 15:50

Неделя,
 26 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.