Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Срамна загуба за Спартак 1996 в първия четвъртфинален плейоф в НВЛ

PostHeaderIcon Срамна загуба за Спартак 1996 в първия четвъртфинален плейоф в НВЛ

Новини - Волейбол
С поредната разгромна загуба за Спартак 1996 завърши първият четвъртфинален плейоф от първенството на НВЛ за жени. Плевенските волейболистки претърпяха срамно поражение у дома от Левски Волей с 0:3, като в нито един от геймовете момичетата на Виолета Антонова не успяха да направят повече от 11 точки. Така почти сигурно плевенчанки ще отпаднат от по-нататъшно участие в шампионата. Волейболистките на Левски нямаха затруднения за крайната победа, като дадоха само 33 точки на домакините в трите части и затвориха мача с чиста победа.

След днешната поредна загуба с 0:3 на плевенския волейболен отбор любителите на този спорт в нашия град вече си задават въпроса на кого е нужно съществуването на женски тим в националната дивизия, след като този отбор понася срамна загуба след срамна загуба. Не е ли по-добре да се започне от девическите възрастови групи, за да се изгради първо добър отбор там, а след това да се мисли за участие в дамското направление на НВЛ.

В събота в София предстои втория плейофен двубой, като само чудо може да доведе нещата между двата отбора до трети мач, който също трябва да се състои в столицата. Левски Волей ще домакинстват на Спартак 1996 в зала "Сиконко", като началния час на срещата в първия ден от уикенда е 17.30.Добавено в: Четвъртък, 07 Март 2013 22:17

Събота,
 22 Юни 2024 г.


Template created by TechLine.de.