Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Днес започват плейофите в НВЛ за жени

PostHeaderIcon Днес започват плейофите в НВЛ за жени

Новини - Волейбол
Днес с първия четвъртфинален мач между Казанлък волей и Феникс 09 (Шумен) започва плейофната фаза от шампионата на Националната волейболна лига за жени. След приключване на редовния сезон от първенството, крайното класиране отреди следните двойки за четвъртфиналните плейофи, според системата първи-осми, втори-седми, трети-шести и четвърти-пети: ЦСКА (София) - Локомотив 1929 Връбница (София), Левски Волей (София) - Спартак 1996 (Плевен), Казанлък Волей (Казанлък) - Феникс 09 (Шумен) и Марица (Пловдив) - Славия (София). По регламент в тази фаза се играе до две победи от три мача.

По програма плейофните битки са насрочени за 7, 9 и евентуално 11 март. Единствено срещите между Казанлък волей и Феникс, поради заетост на залата в Шумен, ще се проведат с ден по-рано, а именно на 6, 8, и евентуално 10 март.

Плевенските волейболистки от Спартак 1996 ще играят първия четвъртфинален плейоф срещу Левски Волей на 7 март (четвъртък) от 17.30 часа в Плевен. По регламент "сините", които са с по-предно класиране трябваше да са домакини, но двата клуба обърнаха порядъка на срещите по взаимно съгласие. Корекцията е по молба на плевенчанки, тъй като зала "Спартак" е заета в събота и неделя.

Вторият мач между двата тима ще се проведе на 9 март също от 17.30 часа в зала "Сиконко" в столицата, а евентуално при разменени победи, което е малко вероятно, третия плейоф ще се състои също в София.


Добавено в: Сряда, 06 Март 2013 11:11

Петък,
 12 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.