Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Пети мач без спечелен гейм за Спартак 1996

PostHeaderIcon Пети мач без спечелен гейм за Спартак 1996

Новини - Волейбол
Пети мач подред плевенските волейболистки на Спартак 1996 не могат да спечелят поне гейм и продължават да губят двубоите си с по 0:3 гейма. В днешната си втора среща от четиристранния турнир между провинциалните отбори, които се състезават в Националната волейболна лига за жени плевенчанки отново допуснаха да бъдат победени с 0:3, като този път те отстъпиха на домакините от Казанлък волей за по-малко от час игра. В отделните части момичетата на Виолета Антонова паднаха с 15:25, 11:25 и 17:25 точки. За състава на домакините не играха голяма част от титулярките, като това по никакъв начин не се отрази на играта им. Единствено, както и в началото на всеки мач, Спартак 1996 бяха мотивирани и равностойни само до първото техническо прекъсване на първия гейм, като то дойде при 8:4 за плевенчанки. След това домакините стегнаха своите редици, бързо наваксаха изоставането си, а с чудесните си изпълнения на начален удар към края на гейма напълно отказаха противника си.

Една от заместничките на почиващите си титулярки на Казанлък - Дани Найденова, с успешна атака затвори тази част за крайното 25:15. Във втория гейм наставникът на домакините даде шанс на още от своите млади надежди да влязат в игра, а съставът му, вече съставен почти изцяло от волейболистки в девическа възраст, наложи още по-тотално надмощие. Момичетата на Виолета Антонова така и не успяваха да се справят добре с противниковите сервиси и особено с тези на Кристина Гунчева и бързо се стигна до крайното 25:11 за Казанлък.

В третия гейм нищо на терена в зала "Арсенал" не се промени. Младите волейболистки на домакините продължиха да доминират, макар и не толкова безапелационно, както в предишната част. След 18:15 Дани Найденова застана на линията за изпълнение на начален удар и Казанлък набързо стигна до мачбол при 24:15. Две грешки на домакините дадоха глътка въздух на плевенчанки, но и те сгрешиха, за да сложат край на този мач при 25:17.

След тази втора загуба в турнира за Спартак 1996 остава възможността във вторник да се опитат да спечелят поне един гейм в последния си двубой от турнира срещу шуменския Феникс 09. Срещата ще се състои от 14.30 часа и тъй като и шуменки имат две поражения в Казанлък двубоят предвещава да бъде интересен.

Източник: bgvolleyball.com

Добавено в: Понеделник, 26 Ноември 2012 22:45

Понеделник,
 22 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.