Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Спартак 96 излиза за победа срещу Славия

PostHeaderIcon Спартак 96 излиза за победа срещу Славия

Новини - Волейбол
Плевенските волейболистки от Спартак 96 пътуват за София за среща от последния кръг на редовния сезон срещу Славия-СУ. Единствената цел на плевенчанки е победата с която ще си гарантират домакинството на допълнителния турнир за тимовете от пето до седмо място.
За съжаление Спартак 96 ще бъдат без една от основните си състезателки Юлия Бонева, която се контузи при гостуването в Шумен на Феникс 09. Преглед ще покаже, каква точно е контузията и нейното лечение. В състава има и болни, но това не ги спира да играят.
„Въпреки проблемите, излизаме за победа", заяви треньорката на Спартак 96 Виолета Антонова. „И болни и не болни, състезателките ще играят. Ще се борим с всички сили. Всичко е възможно, въпросът е да започнем да играем от начало, за да можем да гоним крайния успех", допълни специалистката.
Двубоят е от 17.00 часа и ще се състои в столичната зала "Панайот Пондалов". На практика мачът ще определи кой от двата състава ще заеме пета позиция в класирането, след редовния шампионат. Турнирът на последните три отбори в шампионата ще се проведе между 27 и 29 февруари.

Добавено в: Вторник, 21 Февруари 2012 23:08

Понеделник,
 22 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.