Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Младшата на Спартак 1996 отиват на зонални квалификации в Казанлък

PostHeaderIcon Младшата на Спартак 1996 отиват на зонални квалификации в Казанлък

Новини - Волейбол
Девойките младша възраст на Спартак 1996 ще пътуват в края на тази седмица до Казанлък, където на 24 и 25 май ще вземат участие в зонален квалификационен турнир. Съперници на плевенските волейболистки ще бъдат домакините от Казанлък Волей, Звезди 94 (София) и Ботев (Ихтиман). За да се класират директно за финалната осмица на Държавното първенство възпитаничките на Мариана Костова трябва да спечелят турнира. По регламент и завършилите на второ и трето място в зоната ще имат право на допълнителни квалификации за класиране на финалите. Общо зоните са четири, като нашите са в група "Б".

В група "А" са тимовете на ЦСКА, Етрополе, Спартак (Варна) и Тунджа (Ямбол). В група "В" попадат отборите на Левски Волей (София), Марица (Пловдив), Пирин (Разлог) и ЙЕБ (Шумен). В последната зона "Г" за класиране във финалите ще се борят съставите на Славия, Локомотив 1929 (София), Велбъжд (Кюстендил) и Хебър (Пазарджик).

Приключилите на второ място отбори ще играят в допълнителен квалификационен турнир на "вторите". Първите два тима от турнира на "вторите" също ще получат директни квоти за финалите. Третите от четирите зони ще участват в квалификационен турнир на "третите". Първите два отбора от този турнир и последните два от турнира на "вторите" ще играят в трети заключителен турнир, от който ще се излъчат последните два финалиста.

В същото време станаха ясни и противниците на момичетата до 15 години на Спартак 1996, които ще мерят сили с класиралите се на трето място отбори в зоналните квалификации на своята възрастова група. Това са отборите на Локомотив 1929 (София), ВК Етрополе и Черноломец-Попово 98. Турнирът ще се проведе на 1 и 2 юни в град Плевен. Целта пред младите плевенски волейболистки ще бъде класиране между първите два тима, което ще ги изпрати в последен зонален турнир.


Добавено в: Сряда, 20 Май 2015 20:00

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.