Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Отложиха още един мач на Спартак 96

PostHeaderIcon Отложиха още един мач на Спартак 96

Новини - Волейбол
Още един мач на волейболистките на Спартак 96 беше отложен. Срещата от 10-ия кръг, която трябваше да се играе в сряда в Шумен между местния Феникс 09 и плевенчанки бе пренасрочена за 12 февруари (неделя). Отново причината за отлагането е студеното време. Така момичетата на Виолета Антонова ще изиграят две срещи с едно пътуване до Североизточния регион.
Първо на 10-и февруари ще гостуват във Варна на съименника си в двубой от 12-ия кръг на шампионата, а два дни по-късно ще акостират в Шумен за въпросния двубой с Феникс 09.
Старши треньора на Спартак 96 вече може да разчита на капитанката Марина Антова, която е възстановена от контузия. За сметка на това обаче скъсалата кръстни връзки на коляното Виктория Цолова е аут до края на сезона.
Междувременно от плевенския волейболен клуб изтеглиха с два часа началото на домакинския си мач в събота (4 февруари) с Марица (Пловдив) от 11-ия кръг. Срещата в зала „Спартак” ще започне в 16.00 часа, вместо традиционния 18.00. Причината за промяната е, че по същото време в зала „Балканстрой” баскетболния Спартак е домакин на бургаския Черноморец от 17-ия кръг на Националната баскетболна лига.

Добавено в: Вторник, 31 Януари 2012 17:07

Понеделник,
 22 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.