Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Три категорични победи за момичетата на Спартак 1996

PostHeaderIcon Три категорични победи за момичетата на Спартак 1996

Новини - Волейбол

Момичетата на Спартак 1996 записаха три безапелационни победи с по 3:0 гейма в регионалния квалификационен турнир от Държавното първенство по волейбол, съобщава "Посредник". По този начин възпитаничките на Марияна Костова заеха първото място в групата и продължават в следващата фаза на шампионата. Турнирът се проведе в Павликени, като момичетата от Плевен бяха с класи над своите съперници, като не им дадоха дори минимален шанс. Първо плевенските волейболистки надиграха с 3:0 състава на домакините, след което със същия категоричен резултат се справиха и с Чавдар (Бяла Слатина). Чиста бе и победата над Царевец (Велико Търново).

Така с пълен актив - 9 точки и 9:0 геймова разлика плевенският тим завърши на първото място в групата. Според регламента класиралите се до третата позиция продължават в следващата фаза. Освен Спартак 1996 от групата напред се класират още Чавдар и Павликени. От участие отпада Царевец, който завърши на последното място.

Първите три класирали се ще участват в призовата шестица на региона. В нея попадат още Ботев (Враца), Бдин-Вида (Видин) и Импулс (Долна Оряховица), които продължават от другата група. Изброените 6 тима ще определят кои от тях ще вземат квоти за финалите на националното първенство.


Добавено в: Сряда, 17 Декември 2014 13:16

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.