Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Момичетата на Спартак 1996 в група с отбори от Павликени, Велико Търново и Бяла Слатина

PostHeaderIcon Момичетата на Спартак 1996 в група с отбори от Павликени, Велико Търново и Бяла Слатина

Новини - Волейбол
Момичетата до 15 години на Спартак 1996 попаднаха в една предварителна група с тимовете на Павликени, Царевец (Велико Търново) и Чавдар (Бяла Слатина). Това отреди жребият за регионалната фаза на започващия шампионат в тази възрастова група. Четирите отбора ще се изправят един срещу друг в турнир, който ще се проведе в Павликени на 16 и 17 декември. Първите три състава в класирането ще продължат напред, като ще се включат в т.нар. финална шестица. Място в нея вече имат тимовете на Ботев (Враца), Бдин-Вида (Видин) и Импулс (Долна Оряховица), които вече изиграха своите срещи в другата група в нашия регион.

Турнирът се проведе през миналата седмица в залата на Математическата гимназия във Враца. Домакините надделяха с 3:2 над Бдин-Вида и с 3:0 над Импулс, а видинчанки се наложиха също с 3:0 над волейболистките от Долна Оряховица. В тази група трябваше да се включи и тимът на Тетевен, но той не пристигна и така и трите отбора се класират за следващата фаза.

След мачовете в шестицата, които ще бъдат напролет, пък ще стане ясно кои тимове от региона ще вземат квоти за финалите на Държаното първенство. Плевенските момичета, под ръководството на треньорката Марияна Костова, са амбицирани да спечелят първото място не само в предстоящия турнир в Павликени, а и в първенството в целия Северозападен регион.


Добавено в: Петък, 05 Декември 2014 12:02

Неделя,
 3 Декември 2023 г.


Template created by TechLine.de.