Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Силвия Христова трета в класацията за волейболистка за декември

PostHeaderIcon Силвия Христова трета в класацията за волейболистка за декември

Новини - Волейбол
Волейболистката на плевенския Спартак 96 Силвия Христова спечели престижното трето място в класацията за Волейболистка на месец декември. Анкетата се организира от сайта BGvolleyball.com и Пресклуб България.
Христова е трета с 5 точки, а победител в класацията е капитанката на Левски Волей Нася Димитрова, която набра убедителна преднина, след като половината от гласувалите посочиха именно нея на първо място. Своя глас в допитването подадоха представители на шест от седемте елитни отбора от Суперлигата и на БФВ, както и трима журналисти от специализирания сайт. Единствено ЦСКА (София) този път не пожела да гласува. Всеки от гласувалите подреди първите три волейболистки според своето мнение, с което им даде съответно 3, 2 и 1 точки за класацията. Втора в анкетата е Мира Тодорова от Марица (Пловдив) с 11 точки, на 6 от победителката.
Силвия Христова беше поставена на първо място в листата на треньорката на Спартак 96 Виолета Антонова и на второ в анкетата подадена от Ани Колева от BGvolleyball.com. Антонова попълни и второто и третото място в своята листа със състезателки от нейния отбор, а именно капитанката на Спартак 96 Марина Антова и Стефани Иванова.
Победител в анкетата за Волейболист на декември стана състезателят на Пирин Балканстрой (Разлог) Светослав Гоцев.

Добавено в: Петък, 13 Януари 2012 22:24

Понеделник,
 22 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.