Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Девойките на Спартак 1996 започват участието си в новия шампионат в средата на ноември

PostHeaderIcon Девойките на Спартак 1996 започват участието си в новия шампионат в средата на ноември

Новини - Волейбол
Девойките старша възраст на Спартак 1996 ще започнат участието си в новия волейболен шампионат в средата на следващия месец. Момичетата на Виолета Антонова ще бъдат в предварителна група 6 с отборите на ВК Етрополе, Ботев (Враца) и Царевец-19 (Велико Търново). Първият турнир между четирите тима ще се проведе на 15 и 16 ноември във Враца, като арена на битката ще бъде спортната зала на местната Математическа гимназия. Младите плевенски волейболистки ще стартират новия сезон с мач срещу ВК Етрополе. По програма той ще се състои на 15 ноември (събота) от 16.00 часа.

На следващия ден, 16 ноември (неделя), Спартак 1996 ще изиграе две срещи - от 10.30 часа срещу домакините от Ботев, а от 15.00 часа ще се изправят срещу Царевец-19.

Припомняме, че през миналия сезон плевенските волейболни надежди бяха много близо до класиране във финалната осмица на Държавното първенство, но загуба от Локомотив (София) с 0:3 в последния квалификационен турнир ги остави само на крачка от влизане в Топ 8. Тогава Спартак 1996 се наложи именно над сегашните си съпернички от Ботев (Враца) с 3:0, както и над Бургас 07 със същия резултат.

От Българската федерация по волейбол информират, че при девойките старша възраст през тази година няма отбори, които ще прекратят участието си, но 11 нови тима ще бъдат включени в първенството. Това са тимовете на софийските Звезди 94, Славия и Левски, ВК Благоевград, Родопа (Смолян), СК по волейбол (Пирдоп), ВК Димитровград, Тунджа (Ямбол), Стогос (Нова Загора), Спартак Интерком Груп (Варна) и Феникс 09 (Шумен).


Добавено в: Петък, 17 Октомври 2014 12:05

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.