Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Плевенските волейболистки се целят във финалната четворка за Купата

PostHeaderIcon Плевенските волейболистки се целят във финалната четворка за Купата

Новини - Волейбол
В понеделник започва турнира за Купата на България по волейбол за жени. Плевенският Спартак 96 започва участието си в него с амбиции за класиране във финалната четворка. Надпреварата ще се проведе в Пловдив, а плевенските момичета са в група с домакините от Марица и със софийския Славия СУ. Първият двубой на Спартак 96 се явява и най-важен в турнира, защото при победа в понеделник над Славия момичетата на Виолета Антонова си гарантират второто място в групата с което и по-нататъшното си участие по пътя към медалите. Срещата е от 15.30 часа.
"Нека не говорим напразно и прибързано. Да вървим стъпка по стъпка. Във всеки мач ще играем като на финал. Първо трябва да се представим добре в групата и да се класираме за финалната четворка. Сторим ли го после всичко може да стане. Имаме потенциал да сме сред най-добрите. Важното е обаче да го реализираме чрез добри резултати в мачовете”, коментира наставничката на Спартак 96 Виолета Антонова. Според нея фаворити за трофея са съставите на Левски и Марица.
От групата на плевенските волейболистки, която заминава за Пловдив отпада контузената Виктория Цолова, която ще претърпи операция на 13 януари.
"Като всеки отбор и ние имаме и други проблеми, но ще ги разрешаваме в движение", заяви треньорката на плевенския тим.
Паралелно с проведената подготовка отборът се сдоби с ново попълнение. Става въпрос за 18-годишната Сибел Шефкет. Тя играе на позиция посрещач. Лично Виолета Антонова е харесала възпитаничката на волейболната школа в Кърджали. "Има потенциал и със сигурност ще е полезна на нашия отбор", категорична е треньорката. С привличането й селекцията в Спартак 96 приключи.

Добавено в: Неделя, 08 Януари 2012 15:49

Понеделник,
 22 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.