Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Изградиха с 240 тона пясък игрище за плажен волейбол в "Кайлъка"

PostHeaderIcon Изградиха с 240 тона пясък игрище за плажен волейбол в "Кайлъка"

Новини - Волейбол
Вече е изградено временното игрище за турнира от Националналната лига по плажен волейбол, който ще се състои от 16 до 18 май в плевенския парк "Кайлъка", информира Инфо Плевен. Теренът е застлан с 240 тона пясък, който е с дебелина 40 см. Тази новина бе съобщена на пресконференция днес от волейболен клуб "Олимпиец" - Плевен, които са домакини на състезанието. Временното игрище се намира на паркинга до ресторант "Люляците". Откриването на турнира ще бъде в 9 часа на 16 май. В Плевен ще се състезават по 12 отбора за мъже и жени, между които ще бъдат най-добрите български волейболисти.

Публиката ще има удоволствието да се наслади на майсторската игра на двойката Николай Колев - Константин Митев, които имат записани 414 точки в досегашния си актив, а националната двойка при жените Ася Динова - Светлана Ангелова е с актив от 336 точки. В Плевен ще играят и националните състезателки при девойките до 20 години - Деница Петрова и Стефани Кьосева.

Редом с елитните ни състезатели по плажен волейбол ще се изправят и младите надежди от плевенския спортен клуб "Олимпиец". Нашите състезатели са млади, без опит в подобни турнири, но са силно мотивирани да докажат качествата си, обяви Стефка Великова, председател на спортния клуб.

Организаторите на турнира изказаха благодарност на всички спонсори и на областния управител Илиян Йончев, дал бързо разрешение за провеждането на състезанието, за да може то да бъде организирано успешно, въпреки кратките срокове. За колорита на състезанието ще допринесе и мажоретният състав на ДФСГ "Интелект" - Плевен, които ще участват при откриването и закриването на турнира.

За финала и връчването на отличията в Плевен се очаква да пристигне и един от най-добрите български волейболисти за всички времена Любо Ганев. Финалите ще се проведат на 18 май от 16 часа за жените и от 17 часа за мъжете. Достъпът до всички мачове от турнира е свободен.

Източник: infopleven.com


Добавено в: Вторник, 13 Май 2014 16:00

Четвъртък,
 18 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.