Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Младшата на Спартак 1996 ще се бори за място във финалите на зонален турнир в Кюстендил

PostHeaderIcon Младшата на Спартак 1996 ще се бори за място във финалите на зонален турнир в Кюстендил

Новини - Волейбол
Девойките младша възраст до 17 години на Спартак 1996 ще играе в група "В" от зоналните квалификации, даващи право за директно класиране на финалите на Държавното първенство по волейбол за тази възрастова група. Турнирът в тази група ще се проведе на 30 април и 1 май в град Кюстендил, като плевенските волейболистки ще играят срещу домакините от Велбъжд, Славия (София) и Яворов (Чирпан). Само победителят от тази предварителна група ще получи директна квота за участие във финалния турнир. Според регламента на БФВ завършилите на второ и трето място ще имат право на поправителен, като заелите 2-рите позиции ще играят в бараж между "вторите", а приключилите на трето място ще се явят на турнир на "третите" тимове.

Отборите, класирали се на 4-то място, прекратяват своето участие в шампионата и заемат от 13-то до 16-то място, в зависимост от натрупания актив (победи и загуби, геймово съотношение, точково съотношение).

Първият двубой на възпитаничките на старши-треньора Кръстьо Лабешки ще бъде на 30 април от 17.30 часа, като противник ще им бъде отборът на Славия. На 1 май плевенчанки ще се изправят последователно срещу домакините от Велбъжд от 11.00 часа, а от 14.30 - срещу Яворов (Чирпан).

В останалите групи отборите са разпределени както следва: Група "А" - ЦСКА, Родопа (Смолян), Пирин Балканстрой (Разлог) и Хебър (Пазарджик); Група "Б" - Казанлък Волей, Бдин Вида (Видин), ЙЕБ-Шумен 05 и Арда (Кърджали); Група "Г" - Марица (Пловдив), Перун (Варна), Звезди 94 (София) и Ботев (Враца). Освен Кюстендил, домакини на турнирите в останалите три групи ще бъдат - Пазарджик, Казанлък и Пловдив.

В наредбата за провеждането на Държавното първенство за девойки младша възраст за сезон 2013/2014 г. е посочено още, че тимовете, класирали се на 1-во и 2-ро място в турнира на "вторите", се класират за Финалния турнир. Отборите, заели 3-то и 4-то място, участват в допълнителен турнир с отборите, класирали се на 1-во и 2-ро място от турнира на „третите”.

Отборите, класирали се на 1-во и 2-ро място в баража между "третите", участват в допълнителен турнир с отборите, класирали се на 3-то и 4-то място от турнира на "вторите". Отборите, класирали се на 3-то и 4-то място, прекратяват участие и се класират на 11-то и 12-то място. В последния квалификационен турнир участват отборите от турнира на "вторите", класирали се на 3-то и 4-то място и отборите от турнира на "третите", класирали се на 1-во и 2-ро място. Отборите, заели 1-во и 2-ро място в турнира, се класират за финалите.


Добавено в: Вторник, 22 Април 2014 11:15

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.