Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Чудото не стана, Спартак 1996 (Плевен) загуби с 0:3 и от пернишкия ЕПУ

PostHeaderIcon Чудото не стана, Спартак 1996 (Плевен) загуби с 0:3 и от пернишкия ЕПУ

Новини - Волейбол
Чудото, което се очакваше да се случи днес в третия двубой на плевенския волейболен отбор Спартак 1996 от втория междинен турнир от Националната волейболна лига за жени, не стана. Очакванията момичетата на Виолета Антонова най-после да успеят да вземат поне гейм в срещата си срещу ЕПУ (Перник) не бяха оправдани и плевенчанки паднаха за 11-ти пореден път с 0:3 гейма (13:25, 13:25, 18:25). По този начин незавидното представяне на Спартак 1996 ги закотви окончателно на дъното на таблицата за временно класиране без точка и 0:33 геймова разлика.

През първите два гейма от мача, който се игра в пловдивската зала "Олимпиада" съставът на ЕПУ (Перник) доминираше изцяло, като плевенските волейболистки не успяха да направят повече от 13 точки в нито една от двете части. През втория гейм имаше малко интрига до първия технически таймат, когато перничанки водеха само с две точки - 8:6, но след паузата те методично започнаха да трупат точков актив и след като второто прекъсване в гейма дойде при 16:7 за ЕПУ, всичко до края на гейма беше протоколно.

След бързо взетите първи два гейма от перничанки дойде отпускане в техните редици. Плевенският тим се мобилизира и в третата част възпитаничките на Виолета Антонова натрупаха хубава преднина до първото техническо прекъсване - 8:1. Но това беше всичко, което плевенските момичета успяха да направят. Перничанки заиграха на върха на възможностите си и след девет поредни точки таблото показваше вече 8:10 за ЕПУ. Нашите се опитаха да противодействат още няколко минути, но след 13:17 по-опитния тим от Перник с методична игра успя да затвори гейма, а от там и мача - 0:3.

В събота, отново от 14.30 часа, предстои последния двубой за Спартак 1996 от турнира в Пловдив. Съперник на плевенчанки ще бъде отборът на Славия-СУ (София), които до момента заемат петото място с актив от 9 точки.


Добавено в: Петък, 17 Януари 2014 16:55

Понеделник,
 22 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.