Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Бърза загуба за Спартак 1996 от Марица във втория им мач от турнира в Казанлък

PostHeaderIcon Бърза загуба за Спартак 1996 от Марица във втория им мач от турнира в Казанлък

Новини - Волейбол
Бърза и очаквана загуба претърпяха волейболистките на Спартак 1996 (Плевен) във втория си мач от допълнителния турнир от редовния сезон в Националната волейболна лига за жени. След като вчера момичетата на Виолета Антонова паднаха с 0:3 от домакините от Казанлък Волей, днес нашите повториха резултата, този път срещу Марица (Пловдив). За съжаление в двубоя с маричанки плевенските волейболистки се представиха доста по-слабо, отколкото в първата си среща срещу тима на "розите" и загубиха само за 56 минути игра, като в отделните части резултатът беше 11:25, 13:25, 10:25. В първия гейм плевенчанки не съумяха да се противопоставят на силните начални удари на противника, като бързо изостанаха в резултата и закономерно отстъпиха в края с 25:11.

Независимо, че през втората част пловдивският наставник пусна в състава си няколко млади волейболистки това не се отрази на тяхната игра и последва нов категоричен резултат - 25:13. Тоталното надмощие на Марица продължи и в заключителния трети гейм, като в един момент всички по-опитни състезателки на пловдивчанки бяха заменени от по-млади техни съотборнички. Това не попречи "жълтите" да стигнат до най-убедителния геймов резултат в мача - 25:10, а от там и до убедителна победа с 3:0 гейма.

Най-резултатна за Спартак в срещата беше Стела Горанова с 8 точки, Виктория Стоянова се отчете с 3, а три плевенски волейболистки завършиха с по 2 точки - Юлия Бонева, Дияна Георгиева и Симона Занова. Топреализатор на мача стана пловдивчанката Силвана Чаушева, която отбеляза 15 точки за победителките. След тази среща в класирането в група "Б" на междинния турнир водят тимовете на Марица и Казанлък волей с по 3 точки, а Спартак 1996 са последни (трети) с 0.

В другата група "А", срещите на която се играят в София, ЦСКА-Демакс и Левски Волей постигнаха нови класически победи с по 3:0. "Армейките" сразиха Славия-СУ с 3:0, а "сините" надиграха пернишкия ЕПУ със същия резултат.


Добавено в: Събота, 11 Януари 2014 22:44

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.