Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Плевенските волейболистки с очаквана загуба в първия си мач от междинния турнир в Казанлък

PostHeaderIcon Плевенските волейболистки с очаквана загуба в първия си мач от междинния турнир в Казанлък

Новини - Волейбол
Волейболистките на Спартак 1996 записаха очаквана загуба в първия си двубой от стартиралия днес в Казанлък допълнителен турнир в група "Б" от Националната волейболна лига за жени. Плевенчанки паднаха от домакините Казанлък Волей с 0:3 гейма, като в отделните части резултатът беше 22:25, 9:25 и 20:25 за "розите". Пред около 200 зрители мачът не мина много лесно за лидерките от Казанлък. Момичетата на Виолета Антонова се опитаха да противодействат на своите съпернички, като особено в първия гейм поддържаха интригата почти през цялото времетраене на частта. Младите плевенски волейболистки направиха пет точки директно от начален удар, а домакините пък от своя страна допуснаха много непредизвикани грешки, което направи играта през първия гейм доста интересна.

Във втория гейм картината на игрището се обърна, като сервисът на Казанлък стана доста по-добър, а гостенките започнаха да грешат все повече и повече, което неминуемо доведе до отчайваща преднина за "розите" в края на частта - 25:9. В третия гейм и двата тима направиха по няколко добри попадения от сервис, но нападението на Казанлък Волей беше по-успешно, което им осигури чистата победа в мача.

За Спартак 1996 най-резултатна в срещата беше Юлия Бонева с 8 точки, Стела Горанова добави още 6, а Виктория Стоянова се отчете с 4 успешни атаки. Топреализатор на мача стана Веселина Григорова от Казанлък с 10 точки.

В събота на Спартак 1996 предстои нов двубой, този път срещу силния тим на Марица (Пловдив), като мачът ще се състои отново от 18.00 часа в зала "Арсенал" в града на розите. В неделя пък ще бъде своеобразния финал в група "Б" на допълнителния турнир, като един срещу друг ще се изправят домакините и пловдивчанки. В другата група "А" в София ЦСКА-Демакс и Левски Волей постигнаха лесни тригеймови победи съответно срещу ЕПУ (Перник) и Славия-СУ.


Добавено в: Петък, 10 Януари 2014 23:02

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.