Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Спартак 1996 в една група с Казанлък волей и Марица в допълнителния турнир в НВЛ за жени

PostHeaderIcon Спартак 1996 в една група с Казанлък волей и Марица в допълнителния турнир в НВЛ за жени

Новини - Волейбол
Женското първенство в Националната волейболна лига на България се подновява този петък, 10 януари, с началото на два допълнителни турнира от редовния сезон, които ще се проведат в Казанлък и София. Следващата седмица пък Пловдив ще бъде домакин на третия турнир, в който участие ще вземат и седемте елитни отбора. За първата фаза от междинния дял волейболистките от Спартак 1996 попаднаха в турнира в Казанлък заедно с домакините от Казанлък Волей и Марица (Пловдив). Момичетата на Виолета Антонова откриват тристранния турнир със среща с домакините от Казанлък този петък от 18.00 часа в зала "Арсенал". В събота по същото време плевенчанки ще се изправят срещу Марица, а в неделя, отново от 18.00 ч. пловдивският тим ще премери сили с Казанлък.

По същото време в софийската зала "Христо Ботев" по един мач всеки срещу всеки ще изиграят съставите на Левски волей (София), ЦСКА (София), Славия-СУ (София) и ЕПУ (Перник). Седемте отбора ще се съберат от 15 до 18 януари в пловдивската зала "Олимпиада". През четирите състезателни дни в града под тепетата всеки от тимовете, участвали в Казанлък, ще се срещне по веднъж с всеки от участниците в София.

Точната програма ще бъде определена въз основа на резултатите от първата фаза на междинния дял, но се знае, че домакините от Марица ще изиграят и четирите си срещи от 19.00 часа. Резултатите от този допълнителен дял ще бъдат валидни за общото класиране в НВЛ за жени от редовния сезон.


Добавено в: Понеделник, 06 Януари 2014 17:55

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.