Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ШАХМАТ Този уикенд Плевен отново ще бъде домакин на турнира "Млад гросмайстор"

PostHeaderIcon Този уикенд Плевен отново ще бъде домакин на турнира "Млад гросмайстор"

Новини - Шахмат
Тази събота от 11.30 часа ще бъде дадено началото на четвъртия турнир от веригата по шахмат "Млад гросмайстор". Хотел "Балкан" в Плевен отново ще приюти малките майстори на черно-белите квадрати. Организатори на състезанието са ШК Веселин Топалов 2004 (Варна) и СКШ Плевен 21, а целта е популяризиране на шахматната игра сред подрастващите в Плевен и близките населени места. Участието на децата е без турнирна такса, а след изиграването на петте турнира, заелите от първо до четвърто място в отделните възрастови групи състезатели ще продължат на финал в Трявна през май.

Очаква се в състезанието да се включат над 50 участника от Плевен, Велико Търново, Враца и Червен бряг. Партиите от първия кръг ще започнат в 11.30 ч. в съботния ден, а награждаването ще бъде в неделя около 15.30 ч. Заявки за участие се подават до 15 февруари.

Припомняме, че на 19 и 20 януари отново в нашия град се проведе третия турнир от надпреварата, като състезателите на Плевен 21 спечелиха 3 от четирите първи места, както и 8 от общо 16-те раздадени награди.

Източник: pleven21.com


Добавено в: Понеделник, 11 Февруари 2013 11:51

Понеделник,
 22 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.