Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ШАХМАТ Вторият турнир от веригата "Млад гросмайстор" ще се проведе в началото на декември

PostHeaderIcon Вторият турнир от веригата "Млад гросмайстор" ще се проведе в началото на декември

Новини - Шахмат
На 1 и 2 декември (събота и неделя) ще се проведе вторият турнир от веригата "Млад гросмайстор". Според регламента право на участие имат шахматисти до 16 години от Плевен и населени места в региона - Червен бряг, Оряхово, Враца, Велико Търново, Трявна и др. Предвидени са награди за първите четирима, класирани в отделните възрастови групи - 8, 10, 12 и 16 години. Участието е безплатно за всички състезатели, а срокът за заявки е 28 ноември. Заради математическо състезание този път надпреварата ще стартира в 11.30 ч. в съботния ден.

Припомняме, че в първото издание на новата верига по шахмат се включиха 48 момичета и момчета, а победители станаха Ева Русева от СКШ "Плевен 21" до 8 години, Кристиан Григоров - до 10 години от същия клуб, Владимир Върбанов - до 12 години, отново от СКШ "Плевен 21" и Емил Стефанов от ШК "Етър" (Велико Търново) във възрастовата група до 16 години. Те получиха и максимален брой точки за генералното класиране.

От клубния сайт на ШК "Плевен 21" информират още, че на 24 и 25 ноември в клуба на бул. "Скобелев" 20 ще се проведат осмия турнир от веригата за деца до 8 години "Проходната пешка" и седмия турнир от веригата за състезатели от представителните отбори на "Плевен 21" - "Млади надежди". Победителите през месец октомври Кристиан Григоров и Давид Цветанов вече си подсигуриха първите места в годишната класация, и за тях ще бъде въпрос на чест и достойнство отстояването на лидерските позиции в предстоящите надпревари.

Източник: pleven21.com


Добавено в: Сряда, 14 Ноември 2012 13:10

Петък,
 23 Февруари 2024 г.


Template created by TechLine.de.