Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ШАХМАТ Момчетата на "Плевен 21" ще участват на Държавното отборно по шахмат през септември

PostHeaderIcon Момчетата на "Плевен 21" ще участват на Държавното отборно по шахмат през септември

Новини - Шахмат
Възпитаниците на СКШ "Плевен 21" водят усилена подготовка за участието си между 9 и 13 септември в курорта „Златни пясъци“ на Държавните отборни първенства за момичета и момчета до 12 години и юноши и девойки до 16 години. Плевенският шахматен клуб ще участва с отбор при момчетата до 12 години. Под ръководството на треньорката мс Христинка Илиева в момента се провеждат интензивни тренировки и вътрешни турнири. Финална фаза на подготовката ще бъде участието на състезателите на силния мъжки турнир "Мемориал Кесаровски" в Слънчев бряг.

В същото време от клуба информират, че от началото на месец юни в детската школа на СКШ "Плевен 21" група малчугани усвояват тайните на древната игра в своеобразно лятно шахматно училище. Заниманията се провеждат под ръководството на треньорката мс Христинка Илиева три пъти седмично - понеделник, сряда и петък.

До есента децата ще натрупат достатъчно знания и опит и ще имат възможност да се включат в турнирите от веригата "Млад гросмайстор 2013/2014", която ще започне през месец октомври.

Източник: pleven21.com

Добавено в: Петък, 09 Август 2013 14:40

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.