Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало МОТОРНИ СПОРТОВЕ Организират благотворително дрифт шоу на 3 май в Плевен

PostHeaderIcon Организират благотворително дрифт шоу на 3 май в Плевен

Новини - Моторни спортове
На 3 май от БМВ Тийм Плевен организират благотворително дрифт шоу, научаваме от Фейсбук страницата на клуба. "Освен целта да ви забавляваме и да ви караме да получавате силен прилив на адреналин, имаме и друга цел, а тя е да помогнем на нашия колега и приятел Влади", пишат организаторите. "Преди близо три години Влади беше здраво, жизнено и много весело момче. В следствие на претърпяно ПТП през месец април 2012 година Влади получава тежки травми, мозъчна контузия, продължително лечение в коматозно състояние в САРИЛ, опериран е няколко пъти. Понастоящем Влади е с тежки двигателни нарушения, сто процента инвалидност, тежка спастична квадрипареза, довела до невъзможност да се придвижва и обслужва сам. В момента възстановява частично говора, обема на движения в големите стави с помощта на придружител".

"Единственият начин Влади да се възстанови и поне частично да бъде човека, който познавахме преди 3 години, е да му се правят различни процедури, рехабилитации и други скъпоструващи неща, именно тук се намесваме ние с идеята всички приходи от нашето мероприятие, да бъдат дарени на семейството на Влади, за да успеят поне частично да платят всички скъпи процедури, които са нужни на Влади за да се възстанови", информират още от БМВ Тийм Плевен.

Дрифт шоуто ще се проведе на 3 май на картинг пистата край Плевен, като началото на мероприятието ще бъде в 11.00 часа. Входът е 5 лева на човек, като от организаторите напомнят, че мероприятието е изцяло с благотворителна цел и всяка стотинка в повече, която успеят да съберат, ще бъде скъпоценна за лечението на Влади.

Традиционното дрифт такси ще бъде по 20 лв. на сесия, а такса за участие няма да се изисква, но от БМВ Тийм Плевен съобщават, че на пистата ще бъдат допускани само автомобили, които наистина биха могли да бъдат атрактивни по някакъв начин за зрителите, както и правоспособни шофьори.


Добавено в: Сряда, 22 Април 2015 09:45

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.