Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало МОТОРНИ СПОРТОВЕ Първите за годината дрифт-емоции предстоят на 19 април

PostHeaderIcon Първите за годината дрифт-емоции предстоят на 19 април

Новини - Моторни спортове
Плевенските любители на моторните спортове и силните емоции ще бъдат зарадвани за първи път през тази година. Това ще се случи на 19 април (неделя), когато от 11.00 часа на картинг писта "Плевен" ще бъде даден старта на първото за сезона дрифт мероприятие, организирано от БМВ Тийм Плевен. Като за първо мероприятие за сезона организаторите са подготвили много адреналин, много пушек и много пилоти. Феновете отново ще имат възможност да се забавляват с традиционната услуга, а именно "DRIFT TAXI". Всеки, който има желание, може да се запише при организаторите в деня на мероприятието, да се "повози" при който иска пилот, като цената на услугата е 10 лв.

Като за първо мероприятие, всеки който иска да усети адреналина от другата страна, след консултация с организаторите ще има възможност да участва като пилот. Таксата за участие е 15 лв., а за членове на БМВ Клуб България - 10 лв.

Всички зрители, които са решили да посетят моторното зрелище ще трябва да заплатят и такса вход в размер на 4 лв. Членовете на БМВ Клуб България ще могат да наблюдават събитието напълно безплатно.

Повече информация можете да намерите на Facebook страницата на BMW Team PLEVEN...


Добавено в: Четвъртък, 02 Април 2015 09:07

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.