Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало МОТОРНИ СПОРТОВЕ Младите авто и авиомоделисти от град Левски с много успехи през годината

PostHeaderIcon Младите авто и авиомоделисти от град Левски с много успехи през годината

Новини - Моторни спортове
От Българската федерация по авиомоделизъм и Федерацията по автомоделизъм наскоро публикуваха крайното класиране от проведените състезания през 2014 година. Отборът по авиомоделизъм на град Левски заема второ място, а Теодор Топалов е вицешампион с автомодел със стандартен ел. двигател. Мирослав Русев е републикански шампион с модел мащаб 1:12 и трети с автомодел с ограничен ел. двигател, като радостната новина съобщи председателят на Автомоделен клуб - Левски, Пламен Пенчев.  

Златни медали печелят Метин Ахмедов и Аркан Адемов, а на трето място се класира Стефан Стефанов - трeнкорд, който с всяко участие показва по-добри резултати. Денислав Топалов е втори с модел - ластичен двигател. Клубът по моделизми бе домакин на кръг от Световната купа за свободно летящи авио модели. Само 8 секунди не достигнаха на Мирослав Мандичев да я спечели в конкуренцията на участниците от Германия, Румъния, Македония и България.

От клуба в Левски съобщават още, че от началото на учебната година в ОУ "Христо Ботев" - село Българене е започнало обучение на ученици по авиомоделизъм от различни възрастови групи, които проявяват интерес и желание в изработването на учебни модели.


Добавено в: Събота, 06 Декември 2014 11:55

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.