ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ще плащаме по 3 лева, за да гледаме Спартак през новия сезон

PostHeaderIcon Ще плащаме по 3 лева, за да гледаме Спартак през новия сезон

Новини
Феновете на Спартак Плевен ще могат да гледат своите любимци на обновения градски стадион срещу сумата от 3 лева. Това ще бъде цената на билетите за вход през новия сезон в Единната "Б" група, информира фен-сайтът на плевенския клуб. Също така от днес най-запалените любителите на футбола ще могат да си закупят и абонаментна карта, с която ще могат да проследят всички домакински мачове на "синьо-белите". Нейната цена е 25 лева, като картата важи за целия сектор "А".

По-платежоспособните фенове ще могат да следят изявите на момчетата на Красимир Бислимов от 120-местната ложа, като обаче  ще трябва да заплатят за това по 80 лв. Картите ще се продават в Спортно-информационния център (Централния тото-пункт) и на игрището с изкуствен терен "Балона".

В момента реконструирания стадион "Плевен" разполага с 3 040 седящи места в сектор "А". На някои от по-възловите мачове през новия шампионат, както и за Купата на България тези места могат да се окажат недостатъчни, като поради тази причина е предвиден и вариант зрители да се допускат и в здравите блокове към сектор "Б". Напълно затворен за зрители ще остане целият сектор "В", като той ще бъде ремонтиран в по-далечно бъдеще.

В сряда стана ясна и съдийската бригада за мача на Спартак Плевен в неделя срещу Чавдар (Етрополе) от първия кръг на "Б" група. Главен съдия ще бъде Владимир Вълков с помощници Атанас Бозев и Тони Пандарски и тримата от Пловдив, а четвърти рефер ще бъде Ивайло Петров от Ловеч. Срещата ще започне от 18.00 часа, като час по-рано ще се проведе и официалното представяне на футболистите на плевенския клуб за новия сезон.

Коментари

B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Име *
Код   
Коментирайте

Добавено в: Сряда, 15 Август 2012 12:22

Петък,
 22 Февруари 2019 г.


Template created by TechLine.de.