ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Малък футболист от Плевен избран за проби в италианският гранд Милан

PostHeaderIcon Малък футболист от Плевен избран за проби в италианският гранд Милан

Новини

Мартин Миленов Димитров е първият футболист от Плевен, извоювал правото си да участва в тренировъчен процес и да изкара проби в школата на италианския гранд Милан на легендарния стадион "Сан Сиро". Същият е избран от треньорският състав на "росонерите" по време на участието си в „Милан Джуниър Камп“, провел се на терените в Община Дряново. Наградата е връчена от директора на „Milan Academy World“- г-н Силвио Броли, след което младият талант участва по покана на „Milan Academy Junior Camp - Bulgaria“, телевизиите „ОN AIR“ и „Bloomberg TV Bulgaria“ в международна конференция „Образование и бизнес 6“, като млад талант, избран за проби в Милан. Талантът получи и покана от „Milan Academy Junior Camp - Bulgaria“ и „Италианска Търговска Камара в България“ за участие на 20.12.2017 г., в пресконференция на „Milan Academy World“, която се проведе в гр. София със специалното участие на легендата на Милан - Франко Барези.

Кариерата на Мартин Димитров започва във ФК Фортуна - Плевен, след което играчът преминава през ФК „Спартак 1919“ - Плевен, ФА „Царско село“ - София и ПФК „Литекс“ - Ловеч.
В подготвителните групи през 2016/2017 г. формат „Футбол 9“ младият футболист се състезава в редиците на Футболна Академия „Царско село 2015“, с която печели златен медал за първо място в Област София, класирайки се за финалите на републиканското първенство. След отлично представяне отборът на Мартин Димитров печели първо място и златен медал на финалите на републиканското първенство по футбол, формат футбол 9 „Млади надежди“, провели се на терените в гр. Банско и гр. Разлог под егидата на БФС през периода 12-14.06.2017 г. След отличното представяне, талантът е поканен на проби и към момента е част от отбора на ПФК „Литекс“ - Ловеч.

Освен с изявите си във футбола, Димитров е част от Спортен Клуб по лека атлетика „Спартак“ - Плевен. В провелия се четвърти лекоатлетически турнир „Децата на Плевен” под егидата на СКЛА „Спартак” - Плевен на 20.11.2016 г. печели два златни медала във възрастовата си група. В крайно оспорвана конкуренция Мартин Димитров завоюва златните отличия в надпреварата в дисциплините скок дължина с резултат 4.27 метра и в спринта на 60 метра с резултат 8.65 секунди. Наред с отличните резултати Димитров бе избран за „Най-бързо момче на Плевен“ за 2016 г.

На 11.07.2017 г. Мартин Миленов Димитров спечели златен медал на 60 м и сребърен медал на 800 м на Атлетическото състезание на Централна Сърбия, провело се на в гр. Димитровград, Република Сърбия, като състезател на СКЛА „Спартак” - Плевен. В проведен лекоатлетически турнир „Децата на Плевен” под егидата на СКЛА „Спартак” - Плевен на 05.11.2017 г. Мартин печели безапелационно сериите и завоюва сребърен медал на 60 метра с резултат 8.25 сек, а впоследствие на турнир от веригата „Go kids“ в зала „Асикс Арена“ - София печели два бронзови медала на 60 м с резултат 8.24 сек и скок от място с резултат 2.27 м, с личен резултат и първо място в сериите на 60 м с време 8.16 сек.

В лекоатлетическият турнир, проведен в зала „Плевен“ под егидата на Община Плевен Мартин Димитров отново печели първо място в сериите на 60 м и завоюва два сребърни медала на 60 м гладко бягане и скок от място. На пореден турнир от веригата „Go kids“ в зала „Асикс Арена“ - София Мартин Димитров печели първо място в сериите и бронзов медал на 200 м гладко бягане, както и статуетка за класиране в топ 10 в годишната класация от всички проведени състезания.

На 20.12.2017 г. по покана на „Milan Academy Junior Camp - Bulgaria“ по случай пет години Милан - България, спортистът участва в официална церемония, проведена в хотел „Маринела“ - София и бе награден лично от звездата на Милан - Франко Барези, в присъствието на множество спортни величия като Армен Назарян, Мария Гроздева, Благой Иванов - Багата, Александър Томов, Красимир Манолов и Георги Славчев.


Добавено в: Вторник, 02 Януари 2018 23:27

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.