ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Кметът на Плевен вече ще ръководи ОФК Спартак

PostHeaderIcon Кметът на Плевен вече ще ръководи ОФК Спартак

Новини

Кметът на Община Плевен - Георг Спартански е новия председател на Управителния съвет (УС) на Общински футболен клуб Спартак (Плевен). Той заменя на поста зам.-кмета Иван Кюлджийски, който остава член на УС. В ръководството на клуба са още финансистът на Общината Евгени Генов, Пепо Петков, председател на ПК по финанси в местния парламент и бизнесменът Даниел Митов. От старата управа на клуба са освободени Даринка Кръстева и Христофор Дочев.
Друго важно решение гласи, че спонсорът Иван Динов е внесъл писмено предложение за официално спонсорство в размер на 300 000 лева без ДДС, но по настояване на кмета Спартански това ще стане факт след сключване на официален договор за спонсорство с ясни клаузи.

Това са резултатите от продължилото над три часа Общо събрание на клуба.
Изборът на новото ръководство бе предшестван от 3-часово бурно недоволство срещу спонсора Динов и вече бившето ръководство на ОФК Спартак. Бивши футболисти отправиха обвинения за слабо управление, посочвайки конкретни примери, което е отредило на клуба ролята на средняк в аматьорския футбол. До тази година Спартак (Плевен) никога не бе изпадал от професионалния футбол по чисто спортно-технически причини, два пъти в историята на клуба се е случвало да напуска професионалния футбол - през 2009 г. и 2013 г. заради фалит.

Засегната бе и друга болезнена тема - трагичното състояние на базата, която е най-лошата в сравнение с другите областни центрове в Северна България. На събранието не бе представен финансов отчет за досегашната дейност на ОФК Спартак (Плевен) с мотива, че годината още не е изтекла.


Добавено в: Вторник, 21 Ноември 2017 19:45

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.