ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Отворено писмо до кмета на Плевен за спасение на ОФК Спартак

PostHeaderIcon Отворено писмо до кмета на Плевен за спасение на ОФК Спартак

Новини

Плевенската футболна общественост направи първата крачка към спасението на Общински футболен клуб Спартак (Плевен). Футболните легенди на клуба - Пламен Гетов, Стефан Величков, Ивайло Петков и Красимир Лазаров-Въбела са били приети от кмета на Община Плевен - Георг Спартански. На срещата са изразили тревогите на обичащите ОФК Спартак (Плевен), относно моментното състояние на клуба. Четиримата са връчили на градоначалника Отворено писмо и подписка на футболни ветерани, деятели и фенове на ОФК Спартак (Плевен).

На 20 ноември (понеделник) от 16:00 часа в Актовата зала на Община Плевен ще се проведе Общо събрание на клуба. Милеещите за ОФК Спартак (Плевен) могат да присъстват и да зададат тревожещите ги въпроси. Ето и пълния текст на Отвореното писмо.


ДО
Кмета
На Община Плевен


ОТВОРЕНО ПИСМО
от
ветерани, футболни деятели и фенове на
ОФК „Спартак” Плевен


Уважаеми г-н Спартански,
Остава малко повече от година до честването на 100 години организиран футбол в град Плевен. Към момента състоянието на любимия ни клуб е меко казано в колапс. Отборът е съставен почти изцяло от футболисти извън региона и то със съмнителни качества, като се е устремил към Областната група.
Футболната база се намира в трагично състояние. Осем детски отбора с повече от 200 деца, тренират и играят на един амортизиран, изкуствен терен, който на всичкото отгоре не отговаря на наредбата на БФС за провеждане на футболни срещи от повечето възрастови групи, и с два буренясали помощни терена, на които не може да се играе футбол. За първи път в историята на плевенския футбол детски отбори не се явяват за футболни срещи от първенствата си.
В същото време в пресата се тръби за цветущо финансово състояние. Преди две години клубът нямаше нито стотинка задължения. Какво е финансовото състояние на любимия ни клуб сега? Има ли задължения, в какъв размер са евентуално и към кои институции?
Г-н Спартански,
ОФК „Спартак” Плевен е на всички плевенчани и нас ни боли, като виждаме как за 100-годишнината Плевен е на път да остане без футболен клуб. Обръщаме се към Вас, в качеството Ви на кмет на Община Плевен, който се грижи за просперитета на града ни. Смятаме, че е крайно време с общи усилия да спасим Плевенския футбол.  
Молим Ви спешно да приемете нашата контактна група.


Добавено в: Вторник, 14 Ноември 2017 19:48

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.