ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

19-11-2017

Спартак (Плевен) : Янтра

2:2 (2:0)


Северозападна трета лига

12-11-2017

ФК Севлиево : Спартак (Плевен)

0:1 (0:1)


Северозападна трета лига

05-11-2017

Спартак (Плевен) : Първа атомна

0:2 (0:1)
Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Вихър и Левски не излъчиха победител

PostHeaderIcon Вихър и Левски не излъчиха победител

Новини

1:1 завърши дербито в Славяново между Вихър и Левски 2007 (Левски). Мачът бе от 14-ия кръг на Северозападната Трета лига. Стана здрав двубой, в който гостите имаха повече шансове за успех. Още във 2-ата минута Ивайло Иванов бе на косъм да вкара, но Светлин Линев спаси. След около четвърт час Любомир Тодоров бе на добра позиция, но бе спрян с нарушение. В 31-ата минута обаче Вихър вече водеше, а попадението реализира Иван Иванов.

През второто полувреме левскарите бяха по-настоятелни. Усилията дадоха резултат в 60-ата минута, когато Цветан Петров оползотвори центриране на Станислав Иванов за 1:1. После Линев спаси коварно изпълнение на Петров. Систов също се размина с гола. Накрая Кръстев пък имаше възможност да донесе победата на Вихър.


Коментари

avatar Спартак Плевен
0
 
 
Като фен на Спартак, който е в едно то най-незавидните положения в своята история и копае дъното мач след мач, без вчерашния, реших да изгледам дербито между тези два отбора. И двата имат претенциите да са неоценените оригинали на Спартак, и да представляват плевенската футболна школа. Какво видях- един посредствен футболен мач на ниво селска група. Тръгвам от обстановката- навремето по селските групи стадионът бе по-добър в пъти от този в Славяново, да ме извиняват но ни трибуна имат, ни огради, ни нищо. Играта- трагична и от двата отбор, повече от домакините. Гостите, съставени почти изцяло от бивши футболисти на Спартак, разбрах, че не тренират, и личи, че нямат подготовка, а и някои са наднормени, но играха по-мъжки, и въпреки, че на по-ниска скорост по-грамотно. Тъй като повечето разбрах, че ходят на работа , а и поприключват с футбола, почти не се вижда, кой от тях в този момент би имал желанието и възможностите да помогне на Спартак сега и в бъдеще. Славяново тренирали на професионални начала, доста от момчетата са по-млади и по- неутвърдени, а и голяма част от тях също са излезли от Спартак. Но на терена бяха много плахи и неубедителни и особено второто бяха надиграни. От там най-слаби бяха най-малките, но от тях някой може и да става за Спартак, дали за резерва, дали за титуляр, не мога да преценя.
Вторник 14 Ноември 2017
Отговор
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Име *
Код   
Коментирайте
Отказ
avatar сПАРТАК пЛЕВЕН
-1
 
 
Изводът е, че и двата отбора не се алтернатива на Спартак, независимо, че сега сме много слаби. Не знам какъв е смисъла от тези два отбора- публиката на мача им повечето от Плевен, пък се водят Левски и Славяново. И друго Левски разбрах, че имат един играч от там, а Славяново нито един. Славяново имаха малобройни зрители, а от Левски май никой, а е на 20-30 километра, и отборите им уж вървят добре. Изводът е - Спартак трябва да се ориентира към футболистите плевенски, които са утвърдени по други градове и отбори и да върне част от тях, тук в тези два отбора малцина биха свършили работа за нас. А вместо тези два отбора, във В група трябва да има един плевенски отбор, и голяма част от играчите от Славяново и Левски да играят в него, а Спартак да си е в професионалния футбол.
Вторник 14 Ноември 2017
Отговор
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Име *
Код   
Коментирайте
Отказ
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Име *
Код   
Коментирайте

Добавено в: Понеделник, 13 Ноември 2017 20:02

Четвъртък,
 22 Февруари 2018 г.
Предстоящи срещи

2018-02-25, 14.30 ч.

16 Кръг - Северозападна трета лига

Спартак (Плевен) - Вихър (Славяново)


2018-03-10, 18.00 ч.

19 Кръг - НБЛ (мъже)

Берое (Стара Загора) - Спартак ПлевенTemplate created by TechLine.de.