ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ботев (Луковит) си върна целия отбор

PostHeaderIcon Ботев (Луковит) си върна целия отбор

Новини

Година след като изчезна от футболната карта на България, Ботев (Луковит) отново е в Северозападната Трета аматьорска лига. При това със същите треньор и състав. След краткия престой в края на мината година в Мизия (Кнежа), Ивайло Петков имаше достатъчно време да анализира и обмисли бъдещето на луковитския тим. Още преди края на миналото първенство бе ясно, че Ботев ще участва в новия шампионат. За отбора нямаше ядове. Знаеше се, че заведените от Петков в Кнежа ще се върнат пак при него. Същото се отнасяше и за почти всички останали, пръснати по другите клубове.

Към момента Ботев е почни същия тим, който завърши участието си през пролетта на 2015 година. На стадион „Христо Ботев“ пристигнаха игралите за Мизия - Васил Тодоров, Стойко Кръстев, Данаил Йозов, Вълчо Георгиев, Владислав Симеонов, Милен Тонев и Едис Селимински. От Литекс (Ловеч) си дойдоха Емил Грозев и Денил Селимински. Ивайло Маринов, Митко Милчев и Теодор Букоев пък е триото от Козлодуй.

Селекцията на Петков показа добри игри в контролите и това е гаранция, че Ботев ще е сред стабилните отбори в шампионата.


Добавено в: Четвъртък, 10 Август 2017 18:38

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.