ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Отбори от чужбина искат французин от Спартак

PostHeaderIcon Отбори от чужбина искат французин от Спартак

Новини

Френският нападател на плевенския Спартак - Крис Гади Н'Киасала е обект на интерес от три клуба. Става въпрос за отбори от Русия, Казахстан и тим от българската Първа лига. Ръководствата им са установили контакт със спонсора на плевенчани Иван Динов.
„Желанието на Гади гласи, че ако играе в България ще е само за Спартак (Плевен) и никой друг отбор, без значение от Първа или Втора лига. Ще се съобразя с него. По този начин от само себе си се подразбира, че напълно отпада варианта с българския клуб, който прояви интерес към него. Обясних го и на колегите. Така, че ако има трансфер на Гади той ще е само в чужбина. Водим преговори с представители на руския и казахстанския тим. Мисля, че ще се стигне до трансфер, но нека не избързваме. На този етап не е нужно да огласяваме имената на въпросните клубове, както и финансовите параметри. Лично моето желание обаче е Крис да остане при нас. В разговорите ни с него той е категоричен, че също предпочита този вариант, защото се чувства отлично в отбора и е изключително доволен от горещата подкрепа на феновете на Спартак“, коментира Динов. 

177-сантиметровия юноша на френския гранд Олимпик (Марсилия) подписа със Спартак (Плевен) в началото на септември тази година и веднага стана водеща фигура в него. През есенния полусезон на Втора лига изигра 11 мача, в които реализира 8 гола.


Добавено в: Четвъртък, 22 Декември 2016 16:46

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.