ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Юношите на Спартак отпаднаха от турнира за Купата на БФС след голямо поражение от Левски в реванша

PostHeaderIcon Юношите на Спартак отпаднаха от турнира за Купата на БФС след голямо поражение от Левски в реванша

Новини
Отборът на Спартак (Плевен) за юноши старша възраст отпадна от турнира за Купата на БФС. Това се случи вчера, когато момчетата на Цветомир Младенов загубиха и реванша от четвъртфиналите в надпреварата от Левски с разгромното 1:7. Първата среща, която се игра в Плевен преди две седмици, завърши със загуба 0:3 за младите плевенски футболисти. Така с общ резултат 1:10 "синьо-белите" са аут от турнира. Почетното попадение за Спартак в срещата, която се състоя на стадион "Георги Аспарухов" в столицата, вкара за 1:5 в 62-ата минута Минко Минков.

За домакините от Левски точни в мача бяха Алекс Боримиров, Атанас Кабов и Ивайло Найденов, които вкараха по два гола, а веднъж отбеляза във вратата на плевенчани и Андриян Краев.

Независимо от отпадането в турнира, можем да поздравим юношите на Спартак, защото достигането до четвъртфиналите в тази възрастова група е един голям успех, който не може да се отрече. Припомняме, че и половината от играчите в тима бяха от отбора за младша възраст. Сега за състава на Цветомир Младенов остава да се концентрира върху срещите си от първенството в Елитната група U17.

Тази неделя, 29 ноември, от 14.00 часа предстои много важно домакинство за младите спартаковци, които ще посрещнат в Плевен отбора на съименниците си от Пловдив. Двата тима са почти съседи в класирането, като плевенчани заемат 13-то място с актив от 11 точки, а пловдивчани са 10-ти с 15 пункта. Рефер на двубоя ще бъде Петър Кузев от Габрово.

Източник: viasport.bg


Добавено в: Петък, 27 Ноември 2015 08:44

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.