ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Софиянец ще ръководи мача между Спартак и Добруджа

PostHeaderIcon Софиянец ще ръководи мача между Спартак и Добруджа

Новини
Софиянецът Вангел Вангелов ще бъде главен съдия на мача от 14-ия кръг на "Б" група между Спартак и Добруджа. Негови асистенти ще бъдат съгражданинът му Николай Георгиев и Кирил Чакъров от Благоевград. За четвърти арбитър на двубоя от Съдийската комисия към БФС са определили друг столичанин - Тихомир Алексов, а за съдийски наблюдател - Николай Рангелов от Монтана. Срещата ще се проведе на 8 ноември (неделя) от 14.30 часа на стадион "Плевен".

Припомняме, че двама от футболистите на Спартак са наказани и няма да могат да играят - капитанът Васил Шопов и дефанзивният полузащитник Жюлиен Бенков. Под въпрос за мача е и един от най-силно представящите се играчи на "синьо-белите" - Антони Иванов, който лекува травма. От състава на гостите пък ще отсъства заради наказание халфът Галин Димов.

От СК на БФС определиха и нарядите за предстоящия 12-ти кръг от шампионата на Елитната юношеска група до 17 години. Спартак ще трябва да гостува на Локомотив (Пловдив), като двубоя е на 7 ноември (събота) от 14.00 часа. Главен съдия на срещата ще бъде Стилиян Димитров от Хасково, а тъчрефери - съгражданинът му Стефан Делчев и Светослав Енчев от Пловдив. Междувременно младите плевенски футболисти допуснаха голямо поражение с 0:6 при гостуването си на Лудогорец в отложен двубой от 10-ия кръг на първенството.


Добавено в: Четвъртък, 05 Ноември 2015 19:53

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.