ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан допусна обрат и падна в Берковица

PostHeaderIcon Партизан допусна обрат и падна в Берковица

Новини
Партизан (Червен бряг) беше близо до първа победа през пролетния полусезон, но след като на два пъти повеждаше при гостуването на Ком в Берковица, в крайна сметка не успя да вземе дори точка и загуби с 2:4. Двубоят, който беше от програмата на 16-ия кръг на Северозападната "В" група, се игра на градския стадион в планинското градче. През първата част футболистите на Григор Петков владееха по-често топката и логично откриха. Още в 9-ата минута червенобрежани ликуваха, след като техният капитан Цветан Петров вкара и изведе своя тим напред - 0:1. До почивката Партизан запази своята преднина, но веднага след началото на второто полувреме домакините се върнаха в мача с попадение на Емилиян Иванов в 50-ата минута.

Четири минути по-късно гостите отново излязоха напред, като този път в прегръдките на своите съотборници се оказа Теодор Лазаров. И когато мачът вървеше към победа за Партизан, в последните петнадесетина минути отборът на Ком се разигра и не само че отново изравни, но дори и вкара още два гола за крайното 4:2. В 76-ата минута Валери Беров направи 2:2, а Пламен Ненов в 83-ата и Гълъб Герасимов в последната минута направиха пълен обрат и донесоха трите точки за берковския тим.

След тази загуба отборът от Червен бряг, който беше изпреварен от своите съперници от Ком, вече заема десетото място в подреждането с актив от 17 точки и голова разлика 26:35. В следващия 17-ти кръг Партизан ще гостува в интересно областно дерби на Левски 2007. Мачът ще се играе на 5 април (неделя) от 17.00 часа на градския стадион в град Левски. Припомняме, че през есента двата отбора смениха домакинствата си през сезона, като причината беше празника на град Червен бряг. Тогава срещата приключи без победител - 1:1.


Добавено в: Понеделник, 30 Март 2015 11:07

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.