ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ювентус загуби от Павликени, гонят двама от Малчика

PostHeaderIcon Ювентус загуби от Павликени, гонят двама от Малчика

Новини
Ювентус (Малчика) допусна девето поражение от началото на сезона в Северозападната "В" група. Тимът на Радослав Йорданов загуби в Лесичери от отбора на Павликени с 0:2 и отстъпи с две места във временното класиране, като вече е девети с 19 точки. Освен двата гола, които допуснаха в своята врата, гостите завършиха мача и с 9 човека, след като за по два жълти картона бяха изгонени Николай Петров и Владислав Кинчев. Символичните домакини поведоха още в 15-ата минута, когато след грешка на Валентин Антонов последва пряк свободен удар. След центрирането настъпи меле в полето пред Веселин Ганчев, който отби шут на играч на Павликени, но при втория удар на Денчо Шипкалиев, стражът на Ювентус капитулира и резултатът беше открит 1:0. След попадението двата отбора предложиха не много стойностна игра, като Павликени имаше лек териториален превес. До почивката нов гол не падна, като развръзката беше оставена за второто полувреме.

През вторите 45 минути отборът на Ювентус така и не можа да се организира добре в нападение, и като се изключат две положения пропилени от Сергей Стефанов, гостите така и не успяха да стигнат до изравнително попадение. Точно обратното, тимът на Павликени успя да удвои, като в 68-ата минута Йонко Коев спъна в наказателното поле противников играч и главният съдия Никола Петров отсъди дузпа, която беше превърната в гол от Тодор Чирпанов. До края на срещата играта стана по-остра и това доведе до двата червени картона за футболисти на Ювентус. Първо в 71-ата минута Николай Петров получи втори жълт картон, а в 80-ата и Владислав Кинчев беше отпратен към съблекалните за второ предупреждение.

Така отборът от Малчика загуби важен мач от равностоен противник, като освен двете категорични загуби от Спартак (Плевен), това беше най-слабият им двубой от началото на сезона. От щаба на Ювентус обаче могат да са доволни, тъй като двамата изгонени футболисти ще изтърпят наказанията си в следващия 17-ти кръг, когато тимът ще запише служебна победа с 3:0 над отказалия се отбор на Видима-Раковски. В 18-ия кръг пък футболистите от Малчика ще трябва да гостуват на обновения тим на Ботев (Луковит), като срещата ще бъде на 10 април (петък) от 17.00 часа.

Ювентус игра в състав: Веселин Ганчев, Любомир Йозов (46 Николай Илиев), Валентин Антонов, Преслав Кочев (46 Сергей Стефанов), Йонко Коев, Любомир Любенов, Венелин Лазаров, Владислав Кинчев, Тони Панков, Стефан Василев, Ивайло Дюлгеров (75 Николай Генов).


Добавено в: Неделя, 29 Март 2015 23:19

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.