ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Бивш юношески национал подсилва Спартак (Плевен)

PostHeaderIcon Бивш юношески национал подсилва Спартак (Плевен)

Новини
Бившият юношески национал Христо Кирев е поредното ново попълнение на Спартак (Плевен), информира Спортал. В събота 20-годишният футболист ще направи първа тренировка с новите си съотборници. Крилото идва от родния си клуб Пирин (Гоце Делчев), където игра от началото на настоящия сезон. В 1/8-финалите за Купата на България дори отбеляза гол на Литекс в Ловеч. Христо Кирев е продукт на Академия Литекс, като играе като централен полузащитник, но може да се изявява еднакво успешно и по двете крила на атаката. Силният му крак е десният.

Първата си повиквателна за националния отбор до 17 год. получава през 2009 г. от треньора Ферарио Спасов, научаваме от Световната енциклопедия Уикипедия. Има записани мачове срещу връстниците си от Черна гора в двете срещи, както и срещу немските провинции Долна Саксония и Вестфалия на турнир в Германия. За формацията при 19-годишните с треньор Владо Стоянов записва участие в мача срещу Австрия и отново турнир в Германия.

С акостирането на Христо Кирев в Плевен новите в Спартак станаха петима. Другите новопривлечени в лидера на Северозападната "В" група са защитниците Калоян Тодоров (Партизан Червен бряг) и Живко Господинов (Сливен), халфът Траян Димитров (юноша на клуба) и централният нападател Преслав Антонов (Лудогорец). Почти сигурно с този трансфер селекцията на плевенчани приключва.

Припомняме, че първият контролен мач на "синьо-белите" ще бъде на 24 януари (събота) в Плевен, като момчетата на Бойко Цветков ще се изправят срещу хита на сезона в "Б" група - Локомотив (Горна Оряховица).


Добавено в: Петък, 16 Януари 2015 17:57

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.