Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Пореден успех за Владимир Петков и Даниел Станчев в Германия

PostHeaderIcon Пореден успех за Владимир Петков и Даниел Станчев в Германия

Новини - Други спортове

Възпитаниците на плевенския СКТМ Тетрон - Владимир Петков и Даниел Станчев с шести успех в Германия. Заедно с отбора си ТТС Лантенбах (Гумерсбах) победиха гостуващия им TTG Недеркасел с 9:4 в среща от 9-ия кръг на NRW-Liga 3. Мачът започна възможно по най-добрия начин за домакините, които спечелиха пет от първите си шест срещи. Началото даде плевенският тандем, който се справи без проблеми на двойки с Бернд и Ноа Херзел - 3:1. Втората двойка Янош Или/Маркус Мюлер обаче загуби от тандема Милан Хетценгер/Матеу Даш с 2:3. Последва категоричен успех - 3:0 за домакините осигурен от Владимир Рупс и Патрик Кауфман над Себастиан Освалд и Андре Стал.
 
Владко продължи серията успехи и на сингъл с 3:0 над Бернд Херзел. После съотборниците му Или и Рупс биха съответно Хетценгер - 3:1 и Освалд - 3:0. Станчев допусна втората загуба за Гумерсбах след 2:3 от Даш. Кауфман не даде шанс на Ноа Херзел - 3:0, но Мюлер и Петков отстъпиха с по 2:3 в оспорвани битки съответно срещу Стал и Хетценгер.

В следващите три двубоя обаче надеждите на гостите бяха изпепелени след като Или, Рупс и Станчев спечелиха мачовете си, осигурявайки отборната победа.


Добавено в: Понеделник, 18 Декември 2017 19:43

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.