Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Тенисистите на Тетрон ще играят в "А" група

PostHeaderIcon Тенисистите на Тетрон ще играят в "А" група

Новини - Други спортове

СКТМ Тетрон ще се състезава в Северната "А" група за мъже. Селекцията на играещия треньор Владимир Петков получи това право, след като спечели служебно - 4:0 квалификацията срещу Ботев (Враца). Последните трябваше да домакинствата на срещата, но отказаха. Причината - нищожен шанс за краен успех срещу плевенчани, водени от първата си ракета Владко Петков, който е сред най-добрите родни тенисисти. До този бараж се стигна, след като плевенчани завършиха втори (след Академик-Свищов) в Северната "Б" група, а врачани - седми в "А" група (директно изпадна Габрово). 

В момента в Тетрон тече селекция. Сигурните състезатели на този етап са Иво Иванов и Климент Тодоров. Към тях ще се присъедини и един от по-малките, както и друг новопривлечен. От тима отпада Даниел Станчев, който ще играе в Германия. Той, както и Петков обаче ще помогнат на плевенския състав след като първенствата им в чужбина приключат.

През новия сезон в "А" група тетронци ще си съперничат с Комфорт (Варна), Роко (Шумен), Комета плюс (Луковит), Мадлен (София), Камчия 2007 (Дългопол), Роса-1 (Попово) и Академик (Свищов).


Добавено в: Понеделник, 24 Юли 2017 19:07

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.