Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ СКТМ Тетрон на победа от завръщане в „А” група

PostHeaderIcon СКТМ Тетрон на победа от завръщане в „А” група

Новини - Други спортове
Плевенският клуб по тенис на маса Тетрон трябва да победи съперника си от Враца, за да се завърне в мъжката "А" група. Този бараж стана възможен след второто място на тима в Северната "Б" група. Плевенчани го взеха водени от играещия треньор Владимир Петков и съотборниците му Даниел Станчев, Иво Иванов, Климент Тодоров и юношата Боил Максимов. Още през миналата есен тетронци пропиляха шансовете си за първото място, изоставайки от свищовския Академик 2001.

Сега във втория турнир от втория етап в Козлодуй плевенчани трябваше да бият Кабаков (Шумен) в директен спор за втората позиция. Сториха го с 4:1 след две победи на Петков, по една на Станчев и на двойки в тандем Петков-Станчев. Само Тодоров загуби - 2:3.

Останалите две срещи бяха без значение за крайното класиране. В едната спечелиха с 4:3 срещу втория тим на Корабостроител 92 (Варна). В другата срещу шампиона от Свищов, Петков и Станчев не играха, давайки възможност на юношата Максимов. „Студентите“ биха с 4:2, като Иванов и двойката Станчев-Иванов спечелиха мачовете си за Тетрон.


Добавено в: Петък, 02 Юни 2017 18:28

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.