Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Владимир Петков и ТТС Рурщад отново без успех в Германия

PostHeaderIcon Владимир Петков и ТТС Рурщад отново без успех в Германия

Новини - Други спортове
ТТС Рурщад (Херне) на плевенския състезател по тенис на маса Владимир Петков все още няма победа от началото на годината в Трета Северна Бундеслига на Германия. След двете загуби, последва равенство при гостуването на непретенциозния TSV Шварценбек. Двубоят бе от 12-ия кръг и приключи 5:5. За пореден двубой тима на Херне бе сериозно отслабен, заради отсъствието на първата ракета Койо Канамицу. След неуспешния опит за го замести иранеца Мохамед Реза Акхлагхпасанд последва друг такъв с Артур Шемп. Той загуби всичките си срещи с по 0:3.

Петков изигра три от които взе две. Едната от тях бе на двойки с Йохан Хагберг срещу тандема Фредрик Лундквист/Сьорен Вегнер - 3:1. Плевенчанинът загуби първата си индивидуална битка с 1:3 от Лундквист. В другата надигра трудно с 3:2 Фредерик Спрекелсен. Със същите показатели приключи и съотборникът му Хагберг.

В другата среща на двойки Артур Шемп и Урош Гордич въобще не успяха да се противопоставят на тандема Фредерик Спрекелсен/Саша Нимц - 0:3. Гордич обаче взе и двата си мача на сингъл. След този кръг тима от Херне е с актив от 5 победи, 3 равни и 4 загуби.


Добавено в: Вторник, 31 Януари 2017 19:39

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.