Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ СКТМ Тетрон седми при девойките

PostHeaderIcon СКТМ Тетрон седми при девойките

Новини - Други спортове
Плевенският клуб по тенис на маса Тетрон завърши на седмо място (от общо осем отбора) на националния отборен шампионат за девойки до 21 години във Варна. Даниела Стойчева, Цвета Симеонова и Добромира Димитрова дебютираха с четири загуби и една победа. Успехът бе над ОСК Панагюрище с 4:1 в спора за 7-8 място в крайното класиране. Преди това избраничките на треньора Владимир Петков записаха загуби във всичките си срещи в групата. Преодоляха ги представителките на домакините Комфорт (4:0) и Корабостроител (4:1), както и станалия в последствие шампион Стоянстрой от Пловдив с 4:0.

В двубоите за 5-8 място плевенчанки проведоха доста оспорван двубой с едноименния тим от град Роман. В крайна сметка не успяха да го вземат - 2:4.
Титлата решиха два от съперниците на Тетрон в груповата фаза - Стоянстрой и Комфорт. Пловдивчанки бяха по-добри и заслужено триумфираха. Победителите от другата група - Момчилград и Две могили завършиха първенството съответно на трето и четвърто място. Корабостроител е пети, а Роман - шести.


Добавено в: Вторник, 28 Юни 2016 22:26

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.