Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Десет медала за ориентировачите от Ловешко

PostHeaderIcon Десет медала за ориентировачите от Ловешко

Новини - Други спортове

С шест златни, три сребърни и бронзов медал завършиха участието си в традиционната надпревара по ориентиране в Троян за купа „Хемус“ състезателите от Ловешка област. Спечелиха ги представителите от едноименния клуб Ловеч и Вежен (Тетевен). Ловешкият тим се представи по-добре - четири първи и три втори места. С две победи - на дълга дистанция и спринт се поздрави Евалин Браутигам във възрастовата група за жени до 20 години. Двоен успех и за тетевенеца Младен Маринов при мъжете до 45 години. Малко не достигна същото да стори и Апостол Атанасов от Ловеч.

В спринта при мъжете до 21 години битката бе между него и съотборника му Иван Банов. Атанасов я спечели, преодолявайки растоянието от 3,9 км с 35 метра изкачване и 18 контролни точки само 6 секунди по-рано от Банов. На дългата дистанция обаче Атанасов бе по-бавен с 1,37 минути от търновлията Николай Димитров и трябваше да се задоволи с втората позиция.

Оспорван двубой имаше и при жените до 55 години. На дългата дистанция Маруся Данаилова от Младост (Благоевград) спечели за сметка на Павлина Браутигам от Ловеч. В спринта обаче съперничките си размениха позициите в крайното класиране.
Стефан Стефанов от Вежен (Тетевен) пък стана трети в спринта при мъжете до 45 години.

Успех и за плевенския клуб Север. Реализира го Ваня Хаджиева, която взе златния медал в спринта при дамите до 35 г.


Добавено в: Петък, 24 Юни 2016 18:19

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.