Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Четири призови класирания за ориентировачите от Ловеч

PostHeaderIcon Четири призови класирания за ориентировачите от Ловеч

Новини - Други спортове

По едно първо и второ и две трети места завоюваха състезателите от Ловеч в тазгодишното издание по ориентиране за купа „Дряново“. Надпреварата организираха местната Община, Българската федерация по ориентиране, CKO „Бачо Киро-94” и Туристическо дружество „Бачо Киро”. Състезанието премина в два етапа - средна и дълга дистанция.
За ловешкия тим най-добре се представи Константин Константинов, който спечели крайната победа при момчетата до 14 години. На средната дистанция той премина по трасето от 2,5 км със 7 контролни точки за 31,42 минути. Това бе и най-добрият резултат. На дългата дистанция завърши на трета позиция с време 43,17 мин. Общият сбор от двата дни го изкачи на първото място. В същата възраст съотборникът му Теодор Дръндаров завърши трети. На средната дистанция той бе осми, а на дългата стана шести.

Осем и половина минути не достигнаха на Константин Василев за да триумфира като победител в мъжкия елит до 21 години. Ловчанлията започна отлично, побеждавайки в първия ден. На дългата дистанция обаче приключи шести. Така позволи на Ивайло Петров от Вариант 5  (Търговище) да го изпревари в общото класиране.

При момчетата до 12 години конкуренцията бе жестока. Александър Ангелов от Ловеч завърши на трето място в крайното комплексно класиране. Той стартира много добре, финиширайки втори на средна дистанция. На следващия ден обаче приключи едва седми. Съотборникът му Любомир Янков стартира с трета позиция на средна дистанция, а на дългата е шести. Тези резултати му отредиха четвърто място в общото подреждане.


Добавено в: Вторник, 31 Май 2016 19:42

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.