Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ На 16 септември Плевен отбелязва Европейската седмица на спорта

PostHeaderIcon На 16 септември Плевен отбелязва Европейската седмица на спорта

Новини - Други спортове
На 16 септември (сряда) Плевен ще отбележи с различни прояви Европейската седмица на спорта. Програмата в нашия град ще започне в 11.00 ч. в спортна зала "Спартак", където участниците в инициативата ще покажат своите умения в различни видове спорт. В 11.45 ч. на площад "Възраждане" ще бъде дадено началото на велопоход за деца. Комплекс от упражнения пък ще представят хора в напреднала възраст. По-късно - в 12.30 ч., домакин на инициативите ще стане покритият плувен басейн до СОУ "Иван Вазов". Там ще бъде показана демонстрация по плуване и водно спасяване.

Организатори на проявата са Министерството на младежта и спорта (ММС), Община Плевен и Спортно училище "Георги Бенковски" - Плевен. Очаква се гост да бъде зам.-министърът на младежта и спорта Калин Каменов, а също и представители на областното и общинско ръководство.

Европейската седмица на спорта включва над 70 спортни събития в цялата страна, организирани от ММС в партньорство с общини, спортни клубове, младежки организации и доброволци. Кампанията #BeActive ще се проведе от 14 до 20 септември, като сред градовете-участници е и Плевен.


Добавено в: Петък, 11 Септември 2015 07:51

Четвъртък,
 18 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.