Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Второ място за 8-годишна плевенска тенисистка на Мастърс турнир в София

PostHeaderIcon Второ място за 8-годишна плевенска тенисистка на Мастърс турнир в София

Новини - Други спортове
Отлично се представи малката плевенска тенисистка Росица Денчева на Мастърса до 10 год., който се проведе от 6 до 8 септември на кортовете на ТК "Дема" в София. В турнира взеха участие най-добрите в страната 16 момчета и 16 момичета, класирали се от регионалните първенства, информират от ТК "Плевен 90". Въпреки, че Роси е само на осем години с много силни игри тя спечели и трите си срещи в групата. Денчева победи Емма Фантусис (Черно море Елит - Варна) с 6:2, Елеонора Николова (ТК 1882 - София) с 6:3 и Преслава Богоева (Локомотив - Пловдив) с 6:1.

На четвъртфиналите плевенското момиче отново взе убедителен успех, този път срещу Ваня Косева - 4:0, 4:0, а на полуфинала се справи и с Емилия Любенова от ТК "Ямбол-2005" с 4:2, 4:2.

На финала, изчерпила много от силите си, Роси загуби срещу отлично подготвената Анастасия Николова от ТК "Темпо" (Варна) с 4:1, 4:1. Трябва да се  отбележи, че всички тези момичета са на 10 години или с две години по-големи от нашата тенисистка. Това прави второто място още по-ценно и по мненията на всички присъстващи треньори и родители победителят в Мастърсите през следващите две години е вече ясен.


Добавено в: Сряда, 09 Септември 2015 18:36

Сряда,
 28 Септември 2022 г.


Template created by TechLine.de.