Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Плевенчанин завърши втори във финала на Българските градски серии

PostHeaderIcon Плевенчанин завърши втори във финала на Българските градски серии

Новини - Други спортове
Плевенчанинът Боби Крумов завърши на второ място във финала на Българските градски серии - състезание по екстремно спускане с велосипеди, който се състоя днес в Плевен. Байкърите стартираха от Панорама "Плевенска епопея", минаха през "Скобелев парк" и финишира пред Художествена галерия "Илия Бешков". Надпреварата ще се запомни с невероятния си обрат. След като даде първо време в квалификациите, Стивиан Гатев (Go Ride Kona) падна на финала и завърши едва на 8-мо място. Росен Ковачев (Gravity) също не успя да направи безпроблемно спускане и завърши трети, така че най-доброто време във финала с безупречно каране бе дадено от Иван Колев (Ram Bikes), а веднага след него се нареди съотборника му и любимец на плевенската публика Боби Крумов.

След резултатите от третия кръг на състезанието Колев оглави крайното класиране в сериите с две трети и едно първо мяста, следван от Ковачев, а Гатев остана трети, въпреки че само допреди седмица изглеждаше почти сигурен победител. Тримата призьори получават като награда билет за участие в кръг от Световните градски серии в Братислава на 19 юни.

При децата надпреварата в Плевен спечели Иван Борисов, следван от Радослав Стоянов и Иван Николов. При дамите с най-добро време финишира Йоанна Великова, а Виктория Генова и Полина Петрова завършиха на второ и трето място. Юношеският първенец се казва Мартин Ненчев, а веднага зад него се наредиха Лъчо Савов и Теодор Мавродиев.

Победителите бяха наградени от легендата на баскетболния Спартак и сегашен съветник на министъра на спорта - Цветан Антов, както и от главния експерт по спорта в Община Плевен Таня Митранова.


Добавено в: Събота, 30 Май 2015 22:57

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.