Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало

PostHeaderIcon Допитване: Да го има ли Плевенспорт или не?

Здравейте, читатели на Плевенспорт
Това е последната статия на сайта за тази година. Може би ще попитате, Защо?. Причината е, че напоследък сайтът е атакуван с меко казано злобни коментари по отношение на качеството на написаното, обвиняват ни в плагиатство, неморалност и дори некадърност.
Именно това ме изправя за пореден път пред дилемата: Да го има ли сайта или не? Има ли нужда Плевен от сайт, като този?
Все повече се питам, защо плевенския спорт е на това дередже. Много хора ще кажат, абе то спорт в Плевен почти няма, а камо ли да има нужда от сайт, който да отразява спортните успехи, колкото и да са малко, в Плевен и региона.

Да, може би са прави. Футболният Спартак продължава да се лута, да търси себе си, едноименният баскетболен тим в момента е в известен прогрес, но не се знае докога. Най-добрият ни лекоатлет Тихомир Иванов вече се състезава за свищовски клуб, женският волейболен тим Спартак 1996 престана да съществува през миналата година, същата се оказа съдбата и на хандбалния женски Шугар, откъслечни са успехите в някои други спортове, като карате, шахмат. Малка светлина в моторните спортове е успешното представяне през последните няколко години на Ивелин Чапанов в планинския рали шампионат.

Тези факти, както и последните нападки към стойността на съдържанието на сайта, допълнително ме карат да се питам: Има ли нужда от Плевенспорт?
Смятам, че Плевенспорт се изгради като полезен сайт през последните четири години. В добри отношения съм с всички други плевенски медии, никога целта на сайта не е била да се конкурира с тях. Когато съм ползвал информация от тях винаги съм цитирал от къде се взима и съм слагал линкове. Когато ползвам инфо от медии, които не са от региона, съм се старал почти винаги да пиша откъде я ползвам.

От създаването си през януари 2011 година, в сайта са публикувани над 2800 статии. Може би около 1/3 от тях са абсолютно авторски, а тези които не са, не са дословно преписани, а съм се старал на база на фактите да изразя и своето мнение по съответната тема, да добавя и нещо повече към ползваната външна информация. Смея да твърдя, че в сайта има най-големия снимков архив от представянето на футболния Спартак през последните години. Без създадена Фейсбук страница сайтът е един от добре посещаваните в региона.

Всичко това е постигнато с много труд, почти безвъзмездно, без излишно афиширане, извън основната ми работа, просто защото съм фен на плевенския спорт.

Затова реших да се допитам до читателите на сайта. Нека всеки, който желае, доброжелател или не, напише като коментар под този материал какво е мнението му за сайта, има ли нужда да продължава да съществува?
Ако някой желае да изрази своето становище не като коментар, може да изпрати мейл на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Ще продължа да актуализирам само резултатите и класиранията в съответните спортове, след което през следващата 2016 г., на базата на мнението на читателите, ще взема решение за бъдещата съдба на Плевенспорт.

С уважение:
Георги Димитров - собственик, създател и единствен автор в сайта


Добавено в: Събота, 28 Ноември 2015 12:30

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.