Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Златен и сребърен медал за боксьорите от Червен бряг

PostHeaderIcon Златен и сребърен медал за боксьорите от Червен бряг

Новини - Бойни спортове

Силно представяне за състезателите на Дойчин Цанов в Ямбол. Южният град бе домакин на първия кръг от Държавното лично-отборно първенство и Купата на България по бокс за младежи. Близо 90 състезатели се качиха на ринга в зала „Диана“. Сред тях бяха четирима от БК Червен бряг и двама от плевенския Спартак. От тях най-силно се представи Рами Киуан. Възпитаникът на Дойчин Цанов от Червен бряг спечели безапелационно категорията до 75 кг. Той надви четирима съперника без да им позволи да издържат до последния гонг на срещата. Тук съекипникът му Данаил Бенов не успя още в първата си битка.

При 60-килограмовите съотборникът му Иван Тодоров се окичи със сребърния медал. Той взе две победи, но на финала отстъпи на столичанина Йончо Марков. Същият отказа още на старта Благовест Маринов от Червен бряг. Тези резултати осигуриха на червенобрежкия тим четвърто място в отборното подреждане.

Плевенския Спартак бе представен в категорията до 64 кг. Калоян Рашковски тръгна с победа над Пламен Пейчев от Черно море (Варна), но на четвъртфинала загуби от перничанина Алекс Тодоров. Същият спря още на старта другия спартаковец Константин Йовчев.


Добавено в: Неделя, 11 Юни 2017 14:24

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.